Celine Oh Celine

Celine pun taknak hadiah ni ke? :(. Dah hampir 5 hari saya tunggu email dari Celine. Kalau ada sesiapa yang kenal Celine minta tolong bgtau dia pasal hadiah giveaway ni ye. Kalau sampai esok saya still tak dapat alamat dia, nampaknya saya terpaksa run sekali lagi random generator tu. Saya kalau boleh taknak simpan hadiah ni lama-lama. Yelah, dah niat pun nak bagi hadiah kat orang kan. Bila dah ada nama penerima, so kalau boleh saya nak cepat-cepat bagi.

Pada Hana dan Azatiesayang, saya akan post serentak ketiga-tiga hadiah ni. Jadi, harap sabar menunggu ye;.

Suri

6 comments:

  1. kalau celine x muncul masih ada peluang pada yg x bertuah...

    ReplyDelete
  2. tunggu ye. sya dh inform celine. dia kwn saya.. dia buzy skrg.. hri ni mungkin dia kasi details ;) hrp2 x tukar pemenang :)

    ReplyDelete
  3. Ok. Saya akan tunggu sehingga 12 malam ni. Kalau tak dapat jugak saya akan rerun sekali lagi random generator ok...

    ReplyDelete
  4. sudah send email alamat saya :( sorry ye

    ReplyDelete
  5. Ok Celine. Nampaknya hadiah ni masih milik awak. :). Ada hikmahnya saya kurang sihat sejak lebih 1 minggu lepas. Saya takde mood langsung nak tengok blog or nak update blog. Rupanya hadiah ni masih milik Celine...

    Pada Celine, Azatiesayang and Hana, saya akan cuba post hadiah minggu ni.InsyaALLAH. Tapi bukan esok ye, kat KL esok cuti lagi... :)

    ReplyDelete