Alhamdulillah...

Saya baru lepas baik demam + batuk + gastrik + sakit kepala. Lebih seminggu jugak lah macam ni. Sakit on and off. Alhamdulillah sekarang dah rasa lebih baik. Hari ni lah saya baru rasa nak tengok blog dan update blog. Sepanjang kurang sihat, takde mood nak tengok/update blog. Tapi dalam-dalam kurang sihat tetap pergi kerja jugak kecuali masa demam je sebab memang tak larat nak bangun.

Saya dah dapat alamat Celine (tak abis cerita lagi pasal Giveaway ni. :) ). So, InsyaALLAH saya akan post ketiga-tiga hadiah dalam minggu ni. Celine, Azatiesayang & Hana sabar menanti ye. :)

Gambar pinjam dari : http://www.arabic-calligraphy.net/arabic-phrases-calligraphy/alhamdulillah/

Suri

1 comment:

  1. salma suritera..semoga cepat sembuh ya.Jgn lupa mkn ubat.KLu hadiah dah sampai..atie gtau ya.TQ

    ReplyDelete