Ready To Post


Alhamdulillah. Hari ni saya akan pos hadiah untuk Celine, Azatie dan Hana. Saya guna Pos Ekspress je. Packing done. Tinggal nak pos sahaja. Minta tolong suami poskan sebab tak larat nak berjalan banyak. Lepas peristiwa seminggu yang lalu, badan saya sakit-sakit dan lemah dan tak boleh berjalan/berdiri terlalu lama. Kepala lutut akan menggeletar. Kadang2 duduk lama sikit pun pinggang pula yang sakit2. Saya berdoa agar kesakitan ini tidak lama dan akan beransur pulih. InsyaALLAH.

Berikut adalah tracking number masing2 :

1. Celine LD14 406 304 1MY

2. Azatie LD14 406 302 4MY

3. Hana LD14 406 303 8MY

Harap2 sampai dengan selamat ke tangan penerima. Minggu depan insyaALLAH sampai la kot. Kalau masih belum sampai juga maklumkan pada saya ye.

Celine, Azatie & Hana,
Terimalah hadiah yang tak seberapa dari saya.

Suri

7 comments:

  1. salam suritera..terima kasih ya bersusah payah menghtr hadiah tuk kami,dlm kesihatan yg xbape sihat.Semoga suritera diberikn kesihatan yg baik & cpt sembuh ya.Aminnn

    ReplyDelete
  2. Azatie,
    Takpe. Rasa tak sedap hati je kalau hadiah ni masih dalam simpanan saya. So, sekarang saya dah rasa lega. Doakanlah semoga saya cepat sembuh seperti sediakala. InsyaALLAH. :)

    ReplyDelete
  3. salam sue,
    saya nak inform je, da check tracking num xde info pun dlm wesite pos malaysia..hadiah pun tak sampai lagi..tak pasti pulak kalau org lain da dpt..nti kalau sy da dpt sy inform ye..
    semoga sue cepat sembuh..

    ReplyDelete
  4. Semoga su cepat sembuh dan pulih seperti sediakala..insya Allah

    ReplyDelete
  5. salam sue,
    sy nak bagitau..da dapat hadiah petang tadi..
    thanks ye! semoga cepat sembuh

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah Hana dah dapat. Tinggal Azatie & Celine je.

    ReplyDelete
  7. Hana, Ita,
    Skrg ni dah ok. Badan pun dah takde sakit2 lg. Kalau ada pun sekali sekala je. Alhamdulillah.

    ReplyDelete