Chocolate Cotton Wallet

Wallet ni dibuat dah lama. I thought in year 2011. Dah takde bersama saya pun. Tak tahu ke mana perginya. Samada saya beri kepada orang lain atau dot dot dot. Dalam erti kata lain saya sendiri tak ingat di mana... teruk betul memori sekarang ni... huhu

Wallet ni dibuat dari cotton fabric for both outside and inside. Seperti biasa guna kain pengeras untuk memastikan ianya mempunyai bentuk yang cantik dan nampak teguh.

Pattern? As usual agak-agak je... try n error



Sue

No comments:

Post a Comment